المقادير بسكويت ماري أو دايجستيف (باكو )مطحون كويس اوي بندق محمص و مطحون مع البسكوت كويس (اختياري ) باكو زبده كبيره (اقل من ربع كيلو ) 4 بيض تلات اربع كوب سكر باكو فانيليا قالب شيكولاته مطبخ و يفضل باللبن 4 معالق كبيره كاكاو فنجان قهوه كريمه لباني (لو الشيكولاته باللبن ممكن تستغني عنها )
1- حطي البسكوت المطحون مع البندق مع الزبده السايحه في قالب تارت او صينيه عاديه و بططتيه كويس . 2- دخليه الفرن علي نار متوسطه 3 دقايق بالضبط . 3- اضربي السكر مع البيض و الفانيليا كويس لحد ما يدوب . 4 -في اثناء تحضير الحاجات دي ,سيحي الشيكولاته الخام علي حمام ميه . 5-لما تسيح انزلي بقطعه زبده (معلقه كبيره )و الكاكاو البودر و الكريمه . 6- انزلي بالخليط ده علي خليط البيض و السكر و حطيه علي طبقه البسكوت و بعدان في الفرن علي حراره متوسطه من ربع لتلت ساعه و يكون الفرن والع قبلها