منتديات مافيا المدرسة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات مافيا المدرسة

منتدى لكل مبدع ..!
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 |[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]|

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
إدارة المنتدى
إدارة المنتدى
Admin


انثى
عدد الرسائل : 455
تاريخ التسجيل : 20/03/2008

|[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]| Empty
مُساهمةموضوع: |[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]|   |[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]| Icon_minitimeالأحد 27 يوليو - 19:47

مسآكــــم جـوًًًُرٌٌٌٌُي ْ~

|[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]| O9r45991vf5




|[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]| 8290401201135522xj7





المقادير
بسكويت ماري أو دايجستيف (باكو )مطحون كويس اوي
بندق محمص و مطحون مع البسكوت كويس (اختياري )
باكو زبده كبيره (اقل من ربع كيلو )
4 بيض
تلات اربع كوب سكر
باكو فانيليا
قالب شيكولاته مطبخ و يفضل باللبن
4 معالق كبيره كاكاو
فنجان قهوه كريمه لباني (لو الشيكولاته باللبن ممكن تستغني عنها )


|[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]| 8290421201136204qh3




1- حطي البسكوت المطحون مع البندق مع الزبده السايحه في قالب تارت او صينيه عاديه و بططتيه كويس .
2- دخليه الفرن علي نار متوسطه 3 دقايق بالضبط .
3- اضربي السكر مع البيض و الفانيليا كويس لحد ما يدوب .
4 -في اثناء تحضير الحاجات دي ,سيحي الشيكولاته الخام علي حمام ميه .
5-لما تسيح انزلي بقطعه زبده (معلقه كبيره )و الكاكاو البودر و الكريمه .
6- انزلي بالخليط ده علي خليط البيض و السكر و حطيه علي طبقه البسكوت و بعدان في الفرن علي حراره متوسطه من ربع لتلت ساعه و يكون الفرن والع قبلها


بالهناء و الشفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mafia-school.yoo7.com
 
|[ فطيـــرة الشوكـولآتهـ الرآآئعــــة ]|
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مافيا المدرسة :: 
|[ مآفيا الأسـرة ]|
 :: مافيا المطبخ والمأكولات
-
انتقل الى: